Mer kryssning

Här kommer fler alster från kryssningen – de som skapades på fredagens och lördagens cropparty.

En monokromatisk snabbis med "stulen" spillbit från Karin som satt mittemot och scrappade med dom här underbara MME-pappren. Hon inspirerade även men att plocka fram CreativeCafe-stripparna och använda till journaling – de går ju att sätta ihop ju! Jag har alltid avfärdat dom som för små när jag grävt igenom spotsen…

Mer MME som vandrade över bordet. Fotot har min morbrors fru tagit, och jag är väl 12-13-år sisådär? Det har suttit inramat på en vägg länge, men när jag varit vägglös har många förstoringar hamnat i högar i lådor och annat. Sen kom jag plötsligt på att man kan scrappa dom, så några foton dyker upp här i scrapformat. Visst är Dido söt i sin igelkotta-päls, otrimmad och dan… Go-tjejen, vad du är saknad!

Jag tror detta var en skissutmaning. Älskar ljuset i ögonen på grabben på dom här bilderna!

Lite sommarlängtan när jag ser såna här mys på altanenbilder med kisarna. Fågelholken är från ett litet Tilda-kit från panduro med snögubbar, holkar och koltrastar i något slags hårt papper/träaktigt material.

En snabbis med hamblyoverlay, knyckt chippis-dekoration och älskade Russinkatten.
Det blir mycket kattLOs nu, för det är mest såna bilder jag har framkallade och lust att scrappa. Fjolåret var ju som trogna bloggläsare vet, sommaren full med kattungar, och de är ju så underbara att scrappa, nu när det inte gör så ont att de flyttat längre.

Efter kryssningen har jag hunnit snörpa ihop en hel hoper LOs till. Några till calls, men några är helt lösa och lediga för visning här i bloggen. Portionerar ut dom blandat med annat när jag har lust och tid! Vi ses!

5 COMMENTS

  1. Kanonfina layouter!! Gillar förstås den sista extra eftersom den har lite turkost på sig! 🙂 Härligt att du har sånt scrapflow nu! Kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.