Mer scrap för er som väntar

Som ni märker försöker jag blanda innehållet i min blogg lite, för att göra läsningen roligare för alla som kikar förbi.
Nu är det dags för lite scrap igen. De sista utlovade LOsarna.

Äntligen vågade jag använda Snorkfrökens handritade gräs-papper. Jag tyckte färgerna på bilden med Stina funkade så bra med grässtråna, så det blev en LO med henne.

Här skulle jag använda ett läckert Fancypants-papper och lite spillbitar för att bygga fjäll och sjö. Om ni kikar noooga kan man skymta FP-pappret i kanterna av bilderna… Ibland blir det inte riktigt som man först tänkt sej… *fnissar*

Direkt när jag såg bilden på Theo i Sannas blogg kände jag att jag ville scrappa den och mina känslor kring vännens graviditet. Sanna skickade över bilden och några till. Jag framkallade den med skrapram från Crimson. Hade inte tänkt med det här pappret från början, utan ett mer enfärgat sobert, men av någon anledning ropade det på mej när jag satt med bilden och verkligen skulle scrappa. Kanske för att hans blå tröja "läcker ut" på pappret i det hörnet så mysigt…

Kan ju inte låta blir att köpa såna här glada knas-papper, men de är ju så svåra att använda. Nu provade jag "figurklippt bild i hörnet, eftersom bakgrunden var mitt tråkiga plåttriga kök i Lyckeby. Jag har förbättrat pappret med ett vellum-moln att skriva på – hade en bit självhäftande som låg och ropade på uppmärksamhet, Rhonna-rubons och october afternoon-rubberstickersar.

En BOM-ig LO som väntat på färdigställande ett tag. Ville bara dokumentera mina ångestfyllda tankar varje år oranga kuvertet kommer, och hur lätt det varit att få koll de senaste två åren, efter att bara tagit tag i projektet.

Nu väntar bara ett par LOs som ligger som utkast i Scrappizbloggen. Igår fick jag hem Magdas Scrapfeberkit också, så nu är det bara att scrappa! Synd att scrapsakerna ser ut såhär

Kontorsrenoveringen går bra, fast vi räknade lite fel på längderna och får köpa en bänkskiva till till mina hyllor på dörr-väggen. Men detta skriver jag på mitt nya skrivbord. Jag försöker plocka fram saker som jag behöver bara, och ha det andra undanstoppat. On-demand-decluttring….

Säljer förresten det här datorskrivbordet IKEAS Jerker, som varit kanonbra i ungefär 10 år. Det har varit med på ett antal flyttar, så det är inte i nyskick – det förkommer repor i lacken, och har tejpbitar för optimal hyllplacering enligt mina behov, men är stabilt och bra. Det finns en hylla till som jag haft en liten snutt över den stora hyllan med utdragshyllor (den ena är utfälld, den andra drar man ut på mus-sidan). Stegvis hyllplacering. Undertill skymtar en stöd-låda/balk, som har baksidan full med fastskruvade kabelkanaler. Endast för avhämtning utanför Karlskrona. 400 kr. Jag säljer det för att jag aldrig kommer att behöva det igen, då det är bäst anpassat för större datorstationer eller kompaktbehov.

Nu ska jag kika på scannerdrivrutiner, för jag såg att Photoshop rapporterade att dom inte laddats som dom skulle. Hade problem medskrivaren också tills jag med hjälp av Epsons support kom fram till att det är ny sorts processor i den här burken, så det är kanske samma strul med scannern, nämligen att den behöver intel-drivisar istället.
På väg hem är också WMFusion för att kunna köra Windows-program på Macen. Det är inte alltför ofta jag behöver det, men i släktforskningsvärlden är det PC som gäller, så alla hjälpmedels-skivor jag nämnde häromdan är bara PC-format…

4 COMMENTS

  1. Så kul att se att det blev en så UNDERBART fin lo med Lindhas gräspapper, bra jobbat.

    De andra lo´sarna gillar jag även dem massor gillar din lite nya stil Sara!

    Fin fin dator och fin grön skärmsläckare 🙂

    Ha en bra vecka!

    Kram ANki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.