Scannat – börjar med kryssning

Idag har jag ägnat mej åt lite scrap, lite organiserande och mycket scannande av färdiga LOs. Jag börjar med att visa mina kurs-LOs från eventet. Ni börjar säkert känna igen dom från er bloggrunda, och här kommer mina anpassningar till min stil och mina bilder.

Först ut var Linas kurs Create med Crate – papper helt i min smak. Ett gäng knappar var med i kurskitet. Jag drunknar i knappar, så jag smackade på dom i ett förtvivlat försök att slippa ha ännu fler i mina lager. Pippin överst i "träden" fick jag av Malena, resten tror jag var kurs-kit. Lina och jag har ganska lika stilar, därför är min lift hyfsat lik "originalet". Skönt att inte tänka så myket, bara scrappa på ibland.

Jennykursen är alltid en höjdpunkt med sina glada färger och roliga detaljer. Jag valde att inte göra något lock, eftersom det inte funkar i mina album. Eftersom jag ville bli klar med layouterna under kurseras gång snabbvalde jag två foton på kattungarna som passade in som illustration om varför jag scrappar. Min tolkning är inte särskilt lik "originalet", men jag gillar den ändå.

Vi skulle även knåpa ihop en LO med en massa ringar. Jag svor lika mycket som jag brukar över Fiskars Shapecutter – vi är inte kompatibla, jag gör något fel. Tacka vet jag cirkelstansar och dies!! Den här kursen hade vi flera inspirationsalster till (länk till MalinDs LO) – skönt att det äntligen accepteras att man gör "eget" som man trivs med i sina album, att det är OK att hämta inspiration i detaljer, helhet eller färger, och ta till sej det som passar – och kanske prova något nytt som inte riktigt är en själv. Jodå, det går att kombinera.

På länken inspirationsalster ser ni även den lilla tändsticksbyrån vi skulle göra. Min ser ut ungefär så också. =OD

Vi skulle ävan göra en "bandlåda". Den har jag inte plåtat, den står därinne. Jag gjorde inget avancerat. Bytte pappren, eftersom jag är såååå färdig med Majas vänner. Den mysiga minibollfransen använde jag, i övrigt är det bara en låda klädd med papper. Störst chans att jag verkligen använder den till något om den inte är nerplåttrad med blommor, pärlor, ramar, foton och skröfs…

Jag snabbgjorde ett kort av crate-spill också och en läcker stor knapp. Fåglarna var med i Malenas vassego-hög med roliga presenter. *hjärta*

Jag scrappade på croppartyna också fredag och lördagkväll. Dessa portionerar jag ut under veckan, liksom de alster jag knåpat ihop efter kryssningen, bl.a. 5-6 stycken nu i veckan och helgen! Nu ska jag lämna burken.

4 COMMENTS

  1. Vad duktig du är som har gjort klart dina layouter. Själv håller jag på att beta mig igenom layouter från Stockholmsträffen.

    Sen sa du en sak på kryssningen angående träffen hemma hos mig i sommar. Reagerade inte på den då, men tänkte på den sen. Vi som träffas hemma hos mig kommer att för sjätt egången träffas, vi är 5 som har setts 5 år innan. Att M har kommit med är att hon bor geografiskt bra till för de som kommer från Stockholm att plocka upp henne. Sen är hon väldigt trevlig också, men det hör inte hit. ;O)

    Men du är mer än välkommen att komma hem och scrappa hos mig någon gång.

    Vårkramen Anna

  2. Vad duktig du är som har gjort klart dina layouter. Själv håller jag på att beta mig igenom layouter från Stockholmsträffen.

    Vårkramen Anna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.