Annat scrappat i mars-april

En annan bild som legat och flutit runt och fick hamna på ett lite större kort till kortlagret.

LO med remsor till Scrappizbloggen.

Kort med Nestabilities till Scrappizbloggen

LO med Nestabilities till Scrappizbloggen

Ännu en LO med Nestabilities.

Alla gamla bilder fick inte plats på en sida, så jag gjorde en särskild sida om alla båtbilderna i högen. Fick med lite knappar och hade tänkt smita med den i Scrappizbloggens knapp-inlägg, men fick inte tummarna loss. Det var en konstig känsla att sitta där och känna sej nästan klar med sidan och få tanken "jag kanske skulle ha lite blåa knappar på den här också". Ni vet vad jag brinner för knappar som dekorationer… Jag får aldrig till det – kanske inte ens den här gången! =OD

Mina små sötnosgryn 2 dagar gamla! Enkel och snabb.

Plockade en bild "överst i en hög" och bara scrappade. Filtbandet smög sig med av bara farten, och först när jag var klar begrep jag att det faktiskt nästan är pumpa-blad på filtbandet!! Undermedvetet skapande…

Denna låg också överst i en hög (över pumpan om jag ska vara helt ärlig) och har legat där länge länge. Bilden är totalt värdelös tekniskt, men jag ville ändå ha med den bland mina minnen, eftersom vi hade så otroligt kul, jag och mamma, när vi fixade med festligheter med genomtänkt dukning förr om åren.

Bilder som väntat på att bli scrappade ett tag. Nu hängde dom med i pumpa-stimmet och hamnade på en vintrigt vit sida med snöglitter.

Ännu en okänd bild som hamnade på scrapbordet. Jag älskar den här bilden, som speglar en svunnen tid med en toklycklig bebis badande i balja på gammal diskbänk. Alla detaljer med vattenstänk på rullgardinen, glädjen i bebisens ansikte är helt underbara! Vi har inte lyckats få reda på vem bebisen är eller vad bilden gjorde bland mormors foton tyvärr, men det går ju alltid att komplettera med senare om det skulle dyka upp!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.