En stimscrappares dagbok

Kära dagbok
Idag samlade jag ihop inscannade och plåtade alster från 2010 och kom fram till att jag ligger bra till volymmässigt för målet en sida i veckan. Inte för att jag scrappar en viss måstemängd, utan för att jag vet att jag mår bra av att scrappa, och därför bör sikta mot en sida i veckan.
Upptäckte nu när jag loggade in här att jag inte bloggat några 2010-sidor alls! Så då får jag väl skärpa till mej lite!

Här kommer alster från februari:

Färgkombo på Scrappiz – jag fick grönt och brunt, och överraskade med att bara använda en liiiten remsa grönt.

Ingen sida som kommer att gå till världshistorien som det bästa jag gjort, men men… tror det var en garnutmaning från Virre…. Jag gjorde sidan på miniträff i Ronneby, och dagens skratt var Maries förslag att göra ett minialbum om tuttens äventyr – jag skar bort en bit av bilden ovan, som hade kunnat användas så…. Jaja, you had to be there…. =OD

Denna gjorde jag bara ett par dar efter vi var på showen. Skrev ut foton från nätet, eftersom jag är sån knasig som respekterar fotoförbud på konserter. Upphovsrätten gäller på dom här bilderna iofs, men det är pressbilder för marknadsföring och jag använder dom bara för personligt bruk (om jag nu inte tvunget skulle visa layouten här, för då kryper jag egentligen över gränsen). nuff said…

Ännu mer garn – vi utmanade varandra att scrappa den här bilden alla fyra, och jag troor att jag nog blev sist med min tolkning…. Men sen hade jag mer eller mindre block större delen av förra året pga bröllopspyssel…
Hjärtpappret jag använt är ett supergammalt LETTER-storlekspapper som jag fått av Karin, så det kan vara hur gammalt som helst! Har inte vågat använda det på många många år, men nu kändes det dags.

En enkel snabbis med fokus på fotoramen från crimson. Har visats på Scrappiz i fotoramstema. Underbara OctoberAfternoon-kortet med trädet fick lite blingstenar på sej också.

Dokumentation om min frukost – en kopp kaffe! Gjord till Scrappiz.

Fotokollage med ComicLife till Scrappiz om vårt underbart roliga nyårsfirande!

Som ni ser skapade jag bara till utmaningar och på träff i början av året, och segt var det att komma igång. Halvnöjd med det mesta, men nöjd att det blev scrappat!

Mer kommer….

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.