Top 10 2009

Dags nu!

Blev så nöjd med denna trots för mig ovanliga och amerikanska färger. Mormors mor känns som de här färgerna på något vis…

Behövs inte förklaring – rubriken säger allt.

Jag är så glad att jag fått ner känslorna på pränt, och att jag får vara med och känna och engagera mej i brorsdotterns liv. *hjärta*

Gaaaaaaaarn. Jag säger det en gång till gaaaarn! Hur vackert får det vara?? Sen Russin såklart – sakna sakna sakna!

Gillade det busiga uttrycket denna fick och den urusla mobilkamerabilden som ändå gör sitt jobb och dokumenterar en svunnen tid! Jag är så less på alla som ber om ursäkt för dåliga bilder, när man inte ser minsta lilla fel på bilden! Detta året ska bli ett ”plåta mer, tjafsa mindre”-år för mej, och iphonekameran går varm!

Mysigt ihopplock, liftat av andra underbara scrappare!

Dessa färger, jag bara sjunker in i och försvinner i mys! Greta vackrast av vackra som vanligt.

Tyckte jag fick till norrlandsbjörkskogskänslan bra här med lite QK-minilöv, handklippt stam. Kul at ha kommit igång med annan släktscrapping också, det satt långt inne!

Det var roligt att case-a en bloggdesign! Att hitta scrappiga lösningar på givna design-element!

Mer släktscrap av experimentslaget. Dokumenterat, klart och rätt känsla!

Gemensam nämnare i år? Kraft eller svart va?

4 COMMENTS

  1. Japp, det var mycket kraft bland favoriterna, men det är ju så snyggt så jag förstår dig helt!

    Böckerna går bra att läsa fristående, men eftersom vissa personer återkommer i utkanten av de andra böckerna så är det kul att följa från början. Jag började också med "fel bok", men jag läste om dem när jag höll på med de andra för att få helheten. Nu har jag inget emot att läsa om böcker, utan gör det rätt ofta…

    Kram, Sandra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.