Solceller!

Sedan ett par år har jag IKEAs solcellslampor och samlar sakta på mig fler och fler!

Dessa är dock INTE solcell, utan batteridrivna, men några stycken kan man ju komplettera med!
Tillägg 6 maj: har köpt en blå och en grön förpackning, mken de var himla söta, så jag vill gärna ha fler!


Jag har en sån här, men den vill gärna ha sällskap! Det blir lite fukt inne i kupan, så man får torka av den ibland, annars funkar den kanon som mysbelysning ute om sommarkvällarna! Förra året bodde den på trädgårdsmatbordet.

Jag har den lilla kupan på fot också, som de inte verkar ha kvar.
Tillägg 6 maj: Jag köpte en till, så denna behöver jag inte fler av. Den lilla har tyvärr dött dock. Något slags glapp… =O( Men den har levt i 2 år, så jag får väl vara nöjd med det!


Funderar skarpt på att köpa några såna här vita att ha ute på altanen. Man pratar ju ofta om att förlänga vardagsrummet utåt, och vi har vita rislampor 3 och 3 i vardagsrummet nu. Osäker på var de måste hänga för att få laddning dock… Bara vita intressant i det syftet….
Tillägg 6 maj: vi köpte en liten vit för att testa om den laddade som den skulle och se hur den såg ut. Jag är nöjd med testet, den lyser så fint så, så vi ”behöver” 2 till för att komplettera trion.
Tillägg 29 maj: Vi hittade dessa på Rusta också, så nu är trion komplett.


Förra årets favorit utan konkurrens var de röda bollarna! De har blivit lite solblekta, men inte så det stör. Däremot får dom ibland för sig att börja blinka hysteriskt istället för att lysa med fast sken. Något slags glapp? Precis när jag hade bestämt mej för att skaffa fler var de slut i fjol… Men nu har dom kommit in igen med nytt namn! Så i år ska jag investera i fler slingor – festslingor i trädgården jämt! Härligt! Alla färger av intresse!

Tillägg 6 maj: Den här fanns inte alls i Kalmar, så den kunde jag inte köpa fler av i helgen. Fortfarande högintressant! Särskilt blå och gul!
Tillägg 29 maj: I Helsingborg inhandlades blå och gul, så nu har jag de färger jag vill ha. Det gör inget om det blir fler, men det har inte hög prio längre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.