Topp 10 2011

Oj, är året redan slut? Jag ska ju snart komma igång och scrappa har jag tänkt… Det har inte blivit mycket av den varan i år, mest pga att jag lagt om verksamheten i mitt företag till att ägna mig mycket mer åt släktforskning. När jag är inne i ett forskaruppdrag slukas verkligen all kreativ energi och det är soffkoma framför TVn som gäller i övrigt. Jag har tvingat mej till ett par stim för att jag varit pysselnödig, och även varit på någon småträff. Sedan Grodans la ner finns det inga kul träffar i närheten, och det är träffarna jag får mest energi av. Hade planer på Linköping i höstas, men det tog ju slut på 19 minuter eller vad det var, så där hade man behövt en bulvan som anmälde en… Det är ändå i längsta laget att åka, men många av mina nära scrapvänner håller till uppe i dom krokarna, så det är ju mest för det sociala jag skulle åkt isåfall. Nog svamlat, nu får vi se om jag får ihop 10…

Älskar spillbitskollage! Här med maskinsöm för ovanlighetens skull.

Föräldrarnas nya ringar.

Mysig färgskala.

Gillar sånahär årstidssidor – borde göra fler!

Ovanligt pastellig för mig.

Ännu en spillbits, fast detta är utstansade kvadrater som legat i zippåsar i en halv evighet.

Höstigt mysiga färger

Väldigt ovanliga färger för mej – men kul med lite variation! Gillar även att jag fick dokumenterat tankarna kring denna röjning. Ett lyckat projekt!

Sidan är kanske inte världens snyggaste – men jag ÄLSKAR fotot! Mina sociala katter som älskar att vara ute och vara sällskap när vi är ute i trädgården, eller som här, hämtar posten.

Jag upptäckte att jag har några oplåtade och omärkta på baksidan, så jag har verkligen lagt av mig med dokumentationsrutinerna också. Bara jag kan få till plåtningen på hyfsat rätt dag så har man ju det digitalt iallafall.

Jag tror att några av dessa är ovisade här iallafall. De har bara varit i Scrappizbloggen.

Tidigare år: 2010, 2009, 2008, 2007, 2006

9 COMMENTS

  1. Jättefina LO! Känner igen det där med att man får energi av att åka på träffar. Det är så roligt att träffa likasinnade och få inspiration! Här i Skövde har vi träff en gång i månaden. Jätte trevliga, synd att du bor en bit bort.
    Gott Nytt År!

  2. Så många fina sidor du gjort! Årstidssidan
    kommer jag att spara i minnet!
    Hoppas vi ses på en liten träff snart!
    Kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.