Scrappat hos Åsa

I november hade vi bloggredaktionsträff hemma hos Åsa, med SPA och god mat, och en massa roliga utmaningar! Jag tror jag gjorde till allihop, och som vanligt glömmer jag ladda ut dom här, eftersom de ofta ligger länge som utkast innan de visas på Scrappiz.

Men nu var jag tvungen att inventera vilka sidor jag lagt in i utkast och vad som redan är publicerat, så nu kan jag förbereda ett inlägg eller 5 här också eftersom man kan tidsställa bloggen nu för tiden!

Den här sidan kom till efter en skiss av Marie.

Jag har scrappat mycket minnen och tankar under året, och det här är en sida med beställda foton på huset mormor och morfar bodde i när dom levde, och mamma växte upp i. Bilderna har legat en halv evighet framkallade, för det var svåra att scrappa, både mentalt och för att de inte är så roliga… Brunt tegelhus, tjoho liksom…

Vi fick en vit utmaning och eftersom snön nyss kommit tror jag alla var i snö-mode! Vi har fått in supermysiga osnöiga bidrag från våra läsare som snart kommer att visas i bloggen på Scrappiz.

När jag sitter och ”stimmar” på en träff blir det oftast en blandning av snabba, rena och detaljerade med mycket dekorationer. Här är en snabb ren där jag använt lite gamla favoriter. Gelatins wild things-stämplar och ett rubonsalfa som jag velat använda och haft med mig hur många gånger som helst. Det som är nytt är washitejpen. Less is more?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.