Linköpings-stim

Det blev väldigt lite scrappat under 2011 för att vara mig. Släktforskandet på uppdrag tog mycket av min pysseltid, men nu känner jag att jag är sugen att köra igång seriöst igen, utöver veckosidorna. Så länge jag har tid och ork iallafall! Malena fick mig att anmäla mig till Linköpingsträffen och jag körde dit för att träffa alla scrapvännerna. Anna smittade med sin höga hastighet redan fredagkväll (men då var jag trött efter bilkörningen och laddade bara mentalt). På träffen på lördagen blev det sedan 9 sidor i rask fart! 2 av dom var v.8-9 som jag redan visat. Urladdningen gjorde att jag bara orkade 3 stycken på söndagen, men jag är mycket nöjd med antalet och resultatet!

Om bigarråträdet som havererade under sin tyngd i somras – scrappade som sagt inte så mycket i fjol, så det blev många 2011-bilder.

Brorsonens student ifjol. Det är väl typ till Student, midsommar och somriga födelsedagar det åker fram blommor till mina sidor. Då känns det befogat. Annars är jag inte blom-tuttenutt som ni vet.

Planen var att tömma spillbitslådan med fyrkantsstansat, men båda stansarna stannade visst hemma, så det blev bara random-bitar istället. Jag älskar spillbitssidor som ni vet! Och små pluttfoton funkar så bra för att inte dölja bakgrunden för mycket.

Inget mästerverk, men en historia jag vill berätta. Satt nära Malenas washi-tapesamling… 😉

Svååårscrappad sida! Ett gammalt FancyPants-favoritpapper som man inte får förstöra. Så det fick bli en less is more och nuff said-sida…

Gjord till en lift-tävling, men deltog inte eftersom den var på söndagen, och då hade jag hunnit köra hemåt. Ville ha med mig mina alster hem.

Berättelsen om mitt stenparti, som klarat vintern hyfsat. Får kanske bli nya myskmadror, för dom ser döda ut, men det kan jag leva med!

Till masktävlingen, men den var också på söndagen. Måste använda alla mina miljarder legder-papper mer, de är ju så mysiga!!

Var tvungen att scrappa denna historien också och kom ihåg att använda löst material i form av varningslappen som låg med tältet.

Facebook-knyckt bild (med tillåtelse) på fina brorsdottern. Gammalt favo-WA-papper också!

OK, hur många sidor fick jag med MOLN på? 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.