Mina veckosidor 1-9

I år bestämde jag mig för att göra som Rimna gjorde 2011 och scrappa en sida i veckan om veckan som gått. Ambitionen förutom den faktiska sidan har jag försökt hålla ganska låg. Ibland blir det ett foto, ibland 10, beroende på hur mycket som hänt under veckan som gått. För att riktigt få scrappat bestämde jag mig även för att lifta någon annan sida jag gillat i närmsta scraptidning e.d. Allt för att inte sitta och noja en halv evighet när energin äntligen räckt till scrap. De flesta sidorna hittills är gjorda på träffar av olika slag, men jag hoppas komma igång med synkad cyberscrap med Virre, som en annan grundtanke var.

Det som visat sig vara problem, förutom min bristande energi och graviditets-soffkoma har varit att skriva ut bilderna. Det är lite för jobbigt att förbereda en veckas bilder, trots att jag använder ComicLife till kollage, så därför halkar jag ständigt lite efter. Eftersom jag kommit igång med P365 i iphonen finns det iallafall hyfsat med bildunderlag som även hjälper minnet, även om det inte blir foton riktigt varje dag. Nog snackat, här kommer v.1-9 iallafall!

Om någon undrar har jag skippat planer på separat gravid-album. Det får bli enstaka sidor i vanliga kronologiska albumet om olika fotograferingsvänliga milstolpar o.d. Det blev för svårt att hålla det allmänt utan en massa privata tankar (och jag kände inget eget behov av gravidalbumet, utan det skulle isåfall varit för bebisens skull…) – dessutom hände det ju INGENTING i typ 15 veckor… Så ett vecka-för-vecka-album var för överambitiöst. Jag har även totalt kommit av mig med graviddagbok ungefär av samma anledning, trots att jag beställde hem en sån där enkelt kryssa i symtom vecka-för-vecka-bok å allt. Skrev även lite på AFF i dagboken där om känslor m.m. i början, men nu glömmer jag det också. Så kan det gå.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.