Årets första gåva

I lördags var det en riktig kanondag!! Jag smet från ev. trädgårdsjobb, tvång att vara ute och vara trevlig mot svärmor och annat, och for hem till min kära kompis istället. Satt ute på hennes altan och bara gosade i solen!

Väl hemkommen blev det middag på altanen hemma, och Russin passade på att gå en vända medans vi åt. När jag sedan gick in med mjölken mötte jag Russin i köket. Han sa ”hurrrrr” och jag klappade om honom lite. Sedan gick vi tillsammans ut på altanen igen, och han fick lite altangos och kli på magen i solen. Sedan stack han iväg på en runda till uppåt komposthörnan. Jag gick in och satte mej vid datorn och plötsligt tjoade Magnus från köket att jag skulle komma och titta.

Där. Framför kylskåpsdörren låg den. Gåvan Russin hade ”hurrr”-at om, men jag inte sett i solblindet och skumrasket. Han hade ju varit och fixat mat till oss! Det var bara att lasta in den i kylen – för där förvarar vi ju mat… Han har koll så klart!

Näbbis

Nu är ju näbbmöss giftiga, och inte ens katter äter dom med någon större glädje. Men roliga att jaga är dom! Och söta att titta på också. Vårkänslor efter en lååång vinter med ovanligt långdraget snötäcke!

2 COMMENTS

  1. Hej! Jag var inne på din sida ett antal gånger då du hade din förra sida, innan du bytte ut det hela mot bloggandet så att säga. Jag måste säga att jag har blivit dålig på att följa din blogg. Mest för att jag helt enkelt glömmer bort att kika in här! Jag skulle behöva en påminnelse varje gång som du skriver något nytt, hehe… 😉

    Iallafall, det jag tänkte fråga dig om är om du har något bra tips på någon eller några som håller Djurkommunikations-kurser i Sverige? Helst i västsverige (allra helst så nära Göteborg som möjligt, då jag flyttar dit nu på söndag!) men det viktigaste är att det är en BRA och SERIÖS kurs. Det verkar finnas så många olika kurser som hålls här och var, så det känns svårt att veta vilken man ska välja. Vilken som är prisvärd, osv. Jag har varit intresserad av det här med telepatisk djurkommunikation i säkert tio år (jag är 22 år nu) men har aldrig lärt mig det. Jag är en person som har många tankar som snurrar i huvudet och har svårt för att stressa av. Jag behöver alltså en stark vägledning och någon som verkligen kan säga ”gör såhär”, så att jag lär mig. Jag ska nu flytta hemifrån och har precis köpt en katt från ett katthem (fd hemlös katt som är född utomhus, nu är hon halvtam) som jag ska ta med mig ner till Göteborg. Jag skulle SÅ GÄRNA vilja kunna prata med henne, det kanske skulle kunna hjälpa till att få henne tamare fortare också. Problemet är väl att jag förmodligen inte kommer ha råd att gå någon sådan kurs (dom är ju rätt dyra) på ganska länge. Jag har läst Penelope Smiths bok ”Hur man pratar med djur” och den har fått mig att vilja lära mig det ännu mer NU NU NU! Mvh/Lin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.