Boxertjejen Yasmin kan leka med allt! (jun-03)

Jag blev ombedd av Yasmins matte att prata lite med Yasmin på distans. Hon skickade över ett foto väl inslaget i ett kuvert, samt ett brev med frågor. Det enda jag visste när jag började var att det var en hund som hette Yasmin och var 1.5 år gammal.

Jag började som vanligt med att ”känna av” hunden. Hon var väldigt lätt att få kontakt med, och jag kände direkt att detta är en hund som är väldigt pigg och glad. Efter hand som känslor, ord och bilder dyker upp antecknar jag. Jag brukar även rita upp en ”hundmall” som jag kan måla auran på. Yasmin hade mycket gult och oranget på hela kroppen, och var blå och grön på hals och huvud. Trygghet, mental styrka och säkerhet dominerade. Glädje och intelligens var också utmärkande egenskaper som dök upp i auran.

Orden hjälpa och stötta dök upp och sedan såg jag en cykel med snurrande hjul och en stenmur eller stenar i en hög. Jag fortsatte att känna av Yasmins personlighet och fick fram att hon är väldigt mild och säker. En mogen hund. Detta var också första gången jag upplevt så starkt att hon inte var här för första gången. Hon har levt flera liv innan detta, och trivs bra i sin nya, friska kropp. Hon är tolerant och funkar bra ihop med barn. Sedan gillar hon leksaker! Jag försökte se om det var någon speciell leksak, men det dök upp så många olika att jag förstod att det inte spelar så stor roll – hon leker med allt bara det är kul!

När jag inte får upp något nytt så brukar jag öppna kuvertet och titta på fotot, samt läsa det brev som följer med. Jag kände hur glad jag blev i hela kroppen när jag fick upp den fina bilden på Yasmin! Vilken härlig boxertjej! Frågorna som låg med hade jag i princip redan fått svar på. Nämligen om hon trivs, vad hon tycker om sin mat och om hon vill göra något speciellt. Hon stormtrivs hos familjen, har inga önskemål om maten, den är OK, och hon hittar gärna på massor med saker, vad som helst, bara det är kul.

Nu var det dags att kontakta matte och höra vad hon hade att säga om Yasmins avläsning. Det viktigaste för mej är att man känner igen sitt djur! Och det gjorde hon. Att det är en trygg och glad hund höll hon helt och hållet med om, och även att hon verkar trivas med både livet och i sin kropp.

Beskrivningen av henne som mild och mogen stämde också jättebra och att hon ska hjälpa och stötta matte har hon aldrig tvivlat på. Matte håller på mycket med reiki och har själv funderat på att läsa någon kurs i djurkommunikation. Yasmin kommer säkert att finnas med henne hela vägen som hjälp och stöd!

Bilderna som dök upp var lite förvirrande, och cykeln har vi inte fått någon förklaring på än. Däremot kom matte på efter en liten stund att hon brukar plocka en sten från en stenhög och bära med sej på deras promenad och lägga på en grav efter en katt som nyligen blivit påkörd. Matte har haft känslan av att Yasmin undrat över detta, och varit lite förundrad över att hon inte fått leka med stenen matte plockat upp. Hon lovade att förklara för Yasmin vad stenen skulle vara till, eftersom dessa stenar tydligen hade stor betydelse för Yasmin.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.