Elon, Rexkatt (dec-02)

Elon på målarstegenElon är en kul katt som totalnonchar en när man kommer dit. Han struttar runt och kollar i fönster och ”går som katten kring het gröt”. Man ska bara strunta i honom och inte försöka hälsa eller så. Bara sätta sej ner och vänta. Plötsligt bestämmer han sej och kommer upp i knät på en och kurar ihop sej.

Eftersom jag inte har så mycket erfarenhet än så kör jag frågor-svar-metoden. Var tycker du om att sova, vad gillar du att leka med, vad tycker du om hunden osv. Det tog lite tid i början, men plötsligt hade han så mycket att berätta att jag knappt hängde med! Bl.a. berättade han om hur han och hunden springer omkring och busar när inte matte är hemma, och jag blev så full i skratt för jag kände hur kul de har när de yr omkring i lägenheten. Han blir också frustrerad på hunden som inte hänger med ibland. Han klättrar inte upp i palmen och hoppar inte upp på köksbänken, utan står bara nedanför och skäller.

När matte kom hem med hunden (hon hade lämnat oss ensamma för att prata i fred) fick jag sedan se en bus-session i verkliga livet, denna gången utifrån, istället för inifrån Elons ögon. Jag har aldrig sett dom busa innan, men det var precis som Elon berättat!

Elon och Nasse busar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.