Framgångarna fortsätter

Ni som inte gillar katter och sockersöta kattungar får ursäkta att det blir mycket sånt ett tag framöver i min blogg. Jag vill gärna ha dagboken och det är många som frågar efter rapporteringen, så ni får stå ut. =OD

Ute med skuggor

Idag önskade jag att det kunde bli lite brittsommar och värme nu, för att Greta ska kunna gå ut och in som hon vill och vi kan ha bra uppsikt genom öppna dörrar o.d. Men med 14,5 grad i sovrummet när vi vaknade i morse (inget värmesystem i huset än) så verkar det inte som något väderguden planerat.

Greta struntar dock i detta, för hon har kommit på hur kattluckan (eller katthålet med skynket för) fungerar. Så hon far ut och in där när hon känner för det. Vi har en stor syrenbuske precis utanför dörren (tack å lov sparades denna, den höll annars på att ryka när grävarn drog fram i fjol), och runt kanten på den ligger de gamla takpannorna. Perfekt klätter-bus-och-lek-plats för lite bustjej!

Utesudd

Attans att denna blev suddig!

Hur går det med Russin? KANONBRA!
Följande utspelade sej nu i eftermiddag:
’Vi var alla i köket och Russin väntade på svalnande fisk i kylen. Greta jållrade runt som vanligt, och jag och Magnus stod och tittade på dom. Hon närmade sej Russin och han gläfste lite som vanligt, så hon for iväg igen en sväng. In under köksskåpet och härjade. Plötsligt när hon kommer uttrippande från under köksskåpet studsar Russin till med ett litet hoppsa-skutt mot henne och jabbar lite försiktigt mot henne, med huvudet lite rusk-busigt på snedden. Hon får såklart stora skälvan och rusar in under skåpet och gömmer sej, men det var ett uppenbart lek från hans sida, inget ”stick och brinn, lilla otäcka monster”. Jag och Magnus bara står och gapar och blinkar och tittar på varandra ”Såg du?!? Wao, vad häftigt!!”.

Det gick snabbt måste jag säga – tack kära älskade Russin för att du så snabbt tagit henne till dej!!

Möte i dörren

Sedan har Greta hittat ett nytt användningsområde till Revan:

I grottan

Man ställer Revan mot lådor, så det bildas en grotta under. Sedan pillar man in papperstussar genom ett litet hål bakerst i grottan. Så får katten träna på att fiska ut byten ur hål.

Framgrävt

Veven är även rolig att jabba och tassa på. Äntligen någon som använder min Reva! Ursäkta urdåliga bilder – det är omöjligt att plåta busande monster.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.