I flyttartagen igen!

Nu byter jag webbhotell för att enklare kunna uppdatera olika webbplatser på mina domäner, så nu går flytten igen för min släktforskarsida. Nya webbservrar och databaser kräver nya trix för att få saker att funka. Den här gången blev först installationen på spanska, vilket var lite svårt att begripa, och min backup hade som vanligt knas med åäö, som först inte funkade med html-tecken och sedan gjorde det… Jag hoppas alltså att allt fungerar som det ska för er som besöker sidan.

Nytt för den här installationen är en helt ny släkt, nämligen min blivande makes! Jag har inte gift ihop oss än, men passade på att slå ihop våra gedcom-filer för enklare forskning häromsistens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.