Jaaaa, äntligen funkade det!

Efter att ha fått hjälp i supportforumet vågade jag mej på ett nytt försök att uppdatera släktdatabasen online, och fick det att funka!
Massa nytt och gosigt har jag lagt in senaste dagarna! Bl.a. tack vare att jag hittade en annan forskares sida på nätet, vid en lyckad Googling, som fick mej att t.o.m. skolka från jobbet idag för att mata in alla nya uppgifter som ska hjälpa mej vidare. Det nya är på morfars farfars sida uppe i Kullabygden – noga källhänvisat till forskaren jag knyckt uppgifterna från!

Det blir alltid lättare att verifiera något man antagit eller försökt tyda om flera ögon jobbat med samma sak. Spännande saker att undersöka vidare är dödandet av Anders Hansson 1811 – jag har inte hittat honom i dödboken och sökt mej blå efter honom i hfl… Dags för ett nytt extradyk i den rödsots-klöddiga dödboken? Jag som hade gett upp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.