Jag blir officiellt tokig på den här webbplatsen!!!

Det MÅSTE ju vara enklare att sköta detta än så här!!
Försökte lägga in en uppdaterad fil, och passade på att samtidigt ändra så att den hette .ged, som jag missat vid installationen. Det skulle jag aldrig gjort, för det skapades dubbla filer, och sedan var plötsligt användarinställningarna nollställda _IGEN_ och när jag raderade dubbletten försvann alla mina dagboksanteckningar som var knutna till den. Installerade en backup, men självklart pajade åäö då! Så just nu ser det ut som faen här. Bara så ni vet, ni som eventuellt kikar förbi just nu.
Jag orkar inte fixa mer nu, jag skulle ju forska, inte sitta och stångas med skitsajt!
Nu är nästan allt ändrat, behöver bara ett é. 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.