Jag har en ny släktforskarsida!

Jag har skapat en nybörjarkurs i släktforskning och kommer att blogga med någonslags regelbundenhet om diverse släktforskarfrågor lite mer generellt. Vissa saker kanske dubbleras, så ni får samma historia berättad på två olika sätt, om det är något särskilt personintressant. Om ni kvistar över nu direkt kan ni t.ex. se att jag sammanställt Maria Andersdotter Lunds liv lite igen och fyllt i några luckor jag hade från hennes pigtid. I samband med detta dök ett relativt vanligt släktforskarproblem upp, som jag skrev ihop lite tips på. Lägg alltså till sidan i er feed, för där kommer att hända lite också. Sajten har även en facebook-grupp ni kan hänga med i! Jag kommer inte att sluta skriva här eller sätta ihop artiklar till bevaraminnen-sajten som har med familjen direkt att göra. Nu blir det 3 ställen att hålla reda på!

 

(denna sidan finns ej längre, inlägget sparats för dokumentation av mitt arbete)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.