Kanske släkt i Australien?

Oj, vad roligt det är med internet och att lägga ut sin forskning här! Jag har blivit kontaktad av en kvinna som forskar åt en familj i Australien, som kanske är släkt med mina Oderljunga-anor! Det känns riktigt spännande, och jag har kanske fått svar på min fråga från tidigare i år i min forskar-loggbok, om varför jag alltid hamnar i Oderljungas böcker och aldrig hittar något. Kanske är det någon som ropat på mej att leta djupare/vidare för att hitta mer! Jag hoppas på kompletteringar med mailen, för att veta om jag ska börja gräva mer själv, nu när jag har lite mer konkreta uppgifter att leta efter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.