Mer Norge och platser och kartor!

Nu har jag laddat upp en ny fil igen. Sitter och städar lite orter och lägger in på Google-kartan m.m. och rasar ibland in på lite sidospår. Det verkar som om stora uppdateringar fixas inte riktigt av webbplatssystemet, så ibland får jag avaktivera Senaste ändrade objekten, vilket kanske är synd, med tanke på att man kanske vill veta ändringarna. Alla anteckningar i min gedcomfil får också ett ändringsdatum, men phpgedview klarar inte av att länka till anteckningarna, men ska tvunget visa dom i senast ändrade-fältet…
Igår tror jag att jag löste mina inloggningsproblem – jag fick ibland logga in 3-4-5 gånger på olika ställen. Men jag hittade en annan adress än den ”riktiga” webbadressen i config-filen, som även ställde till det med Google-APIn. Nu är den ändrad till bevaraminnen.se och sedan dess har det funkar bra ‎(tror jag)‎.
Fortsätter nog med Google-kartan idag – kuuul med kartor!!
Här är förresten en grym norsk karta, för alla som vill veta småbyarna i fjällen också, som Google inte fixar än ‎(det är den jag använder när jag placerar nålarna i Norge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.