Morfars faster Ida

Jag blir alltid fascinerad av var kaninstigar kan leda hän när jag sitter och släktforskar. Just nu jobbar jag en del med min gårdsbok om Möcklö, men av någon anledning var jag inne i släktträdet och hittade genom ett tips på Ancestry ett foto på Martin Jönssons syster Ida. Jag behöver inte fundera på om det är korrekt. Hon är lik både Martin och Sven.

Jag har skickat meddelande till forskaren som laddat ut bilden och bjudit in henne till mitt träd. Sen kollade jag runt lite till på den familjen på ANcestry och hittade mer info om Idas och Martins syster Emma som emigrerade med mamma Erika och brorsan Karl. Så nu fick jag redan på hur det gick för Emma. Och har mailat en snubbe som ligger på morbrors träfflista, som troligtvis är barnbarn(s barn?) till Emma.

Men nu tillbaka till Möcklö.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.