Plötsligt händer det!

Häromdagen plingade det till i min telefon. Ett meddelande från min mamma som varit och fikat hos sin kusin Kaj. ”Jag antar att du har den här bilden redan” skrev hon och bifogade en härlig svartvit parbild från tidigt 1900-tal. Jag hade aldrig sett den och hade inte en aning om vilka personerna på bilden var. Jag har alltså släktforskat sen mitten av 1990-talet, finkammat och terroriserat alla släktingar efter material, lånat inglasade tavlor för scanning och kopiering och dessutom varit i kontakt med kusin Kaj flera gånger för gemensamt utbyte av släktforskningsuppgifter. Och ÄNDÅ dyker det plötsligt upp ett foto jag inte kände till!

Fotot var på min mormors morföräldrar Maria och Jens.

Det finns alltså alltid hopp om att nya saker ska dyka upp, även hos sådana ni tycker ni redan fått allt ifrån. Kajs mor dog för ett par år sedan, och det var från hennes hem fotot i ram hade kommit vidare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.