Russin-rapport

Katten opererades i munnen igår. Får hoppas jag kan lösa det när räkningen kommer. Vi fick åka hem utan att betala, eftersom försäkringsbolaget var kinkiga och ville ha journalkopior m.m. Tydligen är tänder sådant de är griniga med att ersätta…. Men veterinären skulle försöka få det till den diabetes-följd det troligen är.

Nu är kisen en gammal tannalös gubbe. Nä, inte riktigt, men de båda ”huggtänderna” i överkäken är borta. Den ena rök i det vilda slagsmålet härförleden, och den andra tog de bort igår. Det var infektion ända ner i käkbenet – stackarn, inte konstigt han flaggat för vajsing med munnen nu ett par veckor. Får hoppas det läker bra.

En glädjande sak var att hans fruktosamin-värde var superbra!! Det har det inte varit sedan han fick diagnosen. Tack bra insulindos,  bra Hills MD-foder och Irmeli! Och i övrigt var alla blodvärden helt OK också, förutom ureat som påverkas av infektion i kroppen. Fantastiskt att han är i så bra skick! I slutet av maj har han fått insulin i 6 år. Kan ni fatta? Nästan halva sitt liv har han varit diabetiker, min sockerkatt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.