Söndagfrukost blev det kaffe med grädde och stött kardemumma – en ny favorit!
25 g räkor kvar från igår
2 kokta ägg
2,5 msk majonnäs
4 bitar galiamelon
8 jordgubbar
När Magnus åt sin hämtpizza (som jag inte är sugen på eller klarar av längre) åt jag rester. Jag knyckte en bit fläskflié och lite svampgogg från den restburken och sparrisarna, och mikrade ihop med gräddstuvad broccoli och fläsksnitzelskivor som låg på ett annat restfat i kylen.
Mellanmål och kvällsmat
Eftersom jag åt bär och melon till frukost, och den dessutom var helgtidig behövde jag lite mer mat än vanlig vardag och kände av ett litet sug också som beror på den där dagen i månaden. EN ruta 90%ig choklad som dessutom Magnus smakade en bit av blev det och innan dess hade jag tagit med mej en näve mandel ut till eftermiddagspysslet.
Innan läggdags gnagde det i magen igen, så jag stoppade i mej ett kokt ägg med majonnäsklickar (tar en tugga, spritsar majonnäs, tar en tugga, spritsar majonnäs osv…)
Min mat
Energi kcal: 1557,60 Energi kJ: 6519,25
Proteiner: 70,67 Fiber: 6,53
Kolhydrater: 31,79 Vatten: 680,34
Alkohol: 0,00
Fetter:
Fett: 127,61 Kolesterol: 1003,04
E-mättade: 46,41 Mättade: 35,92
F-mättade: 35,38