Rensat lite till – och flyttat på Nordmaling igen

Nu börjar ortlistan se riktigt vettig ut! Det är fortfarande många småorter som inte har någon tilldelning än, men dessa hoppas jag kunna flytta in snabbt och enkelt sen när jag kan jobba på församlings- och länsnivå lite mer. Börjar vara trött på att märka ut anundsjö och lycksele nu…
Ikväll flyttade jag förresten tillbaka Nordmaling till Västerbotten igen. Det blev mer logiskt längre bak i tiden när Bjurholm också tillhörde Nordmalings församling – kändes skumt att placera dom orterna i Västernorrland… Jag kanske ändrar mej på vissa orter senare igen… Man ska aldrig säga aldrig. Dessutom hittade jag Nordmaling i Västerbotten med inte i Västernorrland på Genline, så det blev mer logiskt av den anledningen också.

Nu läggdags!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.