SveBef1900 och semester

Sedan sist jag rapporterade har jag varit på en veckas semester i Rönäs. Vi hade regn och 10 grader cirka i en vecka, så det var som att komma till Kanarieöarna när vi flög hem och klev av i 28 grader och sol i Kristianstad. Har varit soligt tills igårkväll, då det börjat regna lite – vi har ju plockat av taket på stugan för att bygga nytt, så det var ju självklart att det skulle bli regn då… Inte mycket forskat blev det på resan. Var över till Svein och fick lite kompletteringar och hans From-utredning. Sedan blev det en del berättat av pappas syskon på mammas 60-årskalas som jag hade långa öron vid. =OD

Häromdan slant jag med fingret och beställde nya SveBef-skivan för 1900, så jag kommer att mata in lite grejer från den nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.